Junior Customer Care Medewerker

 • Operations
 • Amsterdam, Nederland

Junior Customer Care Medewerker

Omschrijving

Wegens de constante groei en uitbreiding van Advion, zijn zij op zoek naar een Junior Medewerker Service & Customer Care (38u) te Amsterdam. Als Junior Service & Customer Care medewerker ben jij het cruciale aanspreekpunt voor onze klanten betreffende orders, klachten, vragen en diverse andere zaken. Dankzij jouw sterke focus op service en klanttevredenheid, ben je in staat om niet alleen problemen op te lossen, maar ook om uitdagingen met enthousiasme aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden.


In de rol van Junior Service & Customer Care medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende taken, waaronder:

 • Het zorgvuldig en accuraat verwerken van orders in ons geïntegreerde CRM-systeem (AFAS)
 • Het adequaat en professioneel afhandelen van klantvragen over orders, zowel telefonisch als per e-mail
 • Het proactief informeren van klanten over de voortgang en details van hun orders
 • Het oplossen van klachten op een effectieve en klantgerichte manier

Vereisten

Als Junior Customer Care Medewerker ben jij een zelfstandige en ondernemende professional die op een gestructureerde manier te werk gaat en elke dag de benodigde taken overziet. Je hebt plezier in het onderhouden van contact met klanten en bent in staat om snel te schakelen. Daarnaast werk je nauw samen met collega's van de Verkoop- en Inkoopafdelingen. Jouw inzet is van onschatbare waarde bij het creëren van tevreden klanten!


De competenties

Als Junior Customer Care Medewerker beschik je over de volgende vaardigheden en competenties:

 • Je hebt een minimaal MBO werk- en denkniveau, wat je in staat stelt om verschillende taken en uitdagingen aan te pakken.
 • Klant- en servicegerichtheid staan centraal in jouw aanpak, en je streeft er altijd naar om een uitmuntende klantervaring te bieden.
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd, met oog voor detail, waardoor je zorgt voor foutloze en efficiënte processen.
 • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, en je kunt goed prioriteiten stellen en zelfstandig beslissingen nemen.
 • Je hebt kennis van computers en systemen, ervaring in het werken met Excel en het AFAS-systeem is een pré.


Wat biedt Advion

Bij Advion kom je terecht in een jonge en dynamische organisatie die snel groeit. Naast een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden we jou ook de mogelijkheid om verschillende certificaten te behalen en relevante opleidingen te volgen. We vergoeden niet alleen je reiskosten, maar zorgen ook elke dag voor een smakelijke (verse) lunch. Bovendien hebben we een goede pensioenregeling. In een fulltime werkweek van 38 uur (5 werkdagen) krijg je de kans om je talenten verder te ontwikkelen en te groeien binnen onze organisatie. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden bij Advion.


De inwerkperiode

Tijdens de inwerkperiode wordt je begeleid door een ervaren collega van de Service & Customer Care afdeling. Stap voor stap krijg je uitleg over de werkzaamheden en neem je je eerste verantwoordelijkheden op je. Je leert handige tips & tricks om je werk optimaal uit te voeren. Binnen twee maanden ben je voldoende opgeleid om alle klantvragen te kunnen beantwoorden en het logistieke proces te begrijpen. Samen met collega's van verschillende specialisaties, zoals Supply-chain, databeheer en IT, vorm je een hecht team dat ervoor zorgt dat de dagelijkse logistieke processen soepel blijven verlopen.


Over Advion

Advion is een handelsonderneming die actief is op het gebied van zowel food als non-food artikelen. Wij werken voor een groot aantal A-merkfabrikanten zoals Unilever, Procter & Gamble, Henkel, Beiersdorf en Colgate Palmolive. Je moet daarbij denken aan producten zoals Finish, Lipton, CIF, Unox, Ajax, Knorr en Nivea. Wij leveren meer dan 15.000 producten aan 2.000+ groothandels. Het kantoor en logistiek centrum is gevestigd in Amsterdam Westpoort.


Solliciteren

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Stuur ons dan je CV met een korte motivatiebrief en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen